joi, 3 aprilie 2008
Bani gratis (Mad Money)

Pentru fiecare tip de spectatori exista un anume gen de film, si in cazul in care oamenii au gusturi eclectice, atunci, cu siguranta, se vor gasi producatori care sa imbine toate preferintele pentru a iesi o pelicula cu succes de box-office. "Bani gratis" spune povestea a trei femei care reusesc sa sustraga milioane de dolari dintr-o banca.

Bridget (Diane Keaton) este sotia unui manager de varf (Ted Danson) care si-a pierdut slujba. Fiindca datoriile lor se aduna intr-un ritm ametitor, cei doi sunt pusi in situatia de a-si vinde casa si a renunta la stilul lor de viata. Bridget se hotareste sa isi gaseasca o slujba, dupa ani de zile de trandaveala. Singurul loc unde este acceptata e in Banca Rezervelor Federale din Kansas, ca femeie de serviciu. In timp ce este la munca, Bridget observa cum banii sunt scosi din circulatie si distrusi. Brusc, ii vine o idee geniala. Cu ajutorul altor doua angajate Nina (Queen Latifah) si Jackie (Katie Holmes), Bridget pune la cale o mare lovitura.

In general, scenariile filmelor care au ca si subiecte jafurile dau dovada de mare ingeniozitate. Trebuie doar sa ne amintim de "Cum sa furi un milion" in care Peter O'Toole reuseste, printr-un sistem complicat, sa puna mana pe o statueta. Vremurile acelea sunt demult apuse si acum avem pelicule realizate dupa povesti anemice in care scenaristul reuseste sa potriveasca lucrurile astfel incat totul sa se termine cu bine.

In general, "momeala" pentru spectatori, in cazul acestui gen de comedii, sunt actorii alesi

restul pe ziua.net

Etichete: , ,

0 Comments:

Trimiteți un comentariu