joi, 21 februarie 2008
My Blueberry Nights

Am vazut aseara My Blueberry Nights, filmul lui Wong Kar Wai facut dupa divortul de Christopher Doyle. Noul director de imagine Darius Khondji (a filmat Panic Room, Delicatessen,Se7en ) pastreaza un pic din imaginea fluida a lui Doyle dar nu impinge lucrurile mai departe.

In My Blueberry Nights se regasesc aceleasi teme dragi lui Wong Kar Wai. Sunt povesti care se intretaie despre oameni care apar si dispar din viata celorlalti. Ilustratele sunt folosite pe post de jurnal.Are ceva din Happy Together, Fallen Angels si Chungking Express.

Nora Jones chiar daca nu e cea mai buna actrita cel putin are farmecul personal asa ca se compenseaza.Foarte multe cantece de Cat Power in film si chiar Chan Marshall apare intr-o scena.

In legatura cu Wong Kar Wai am o teorie. Daca ai vazut prima data In The mood for love atunci o sa iti placa mai mult decat filmele pe care le-a facut anterior, Daca ai apucat sa vezi inainte Happy Together, Fallen Angels si Chungking Express atunci In the Mood for love isi mai pierde din fascinatie. Cu siguranta daca as fi vazut My Blueberry Nights fara sa am habar de Wong Kar Wai poate as fi avut o alta teorie.

Etichete: , , , , , ,

0 Comments:

Trimiteți un comentariu