joi, 28 august 2008
Videoclipuri nou-noute
Kanye West - Good MorningCel mai nou videoclip al lui Kanye West a fost desenat de Takashi Murakami care a facut si coperta albumului pe care apare piesa.

Etichete: ,

luni, 25 august 2008
Christian Marclay
Saptamana asta am fost invitat pe chestionabil. Ca si o prelungire a articolului aparut acolo :

Etichete: , ,

marți, 19 august 2008
Silent light

Zilele astea m-am intors de la Anonimul.Nu am vazut multe filme fiindca am preferat sa stau pe plaje dar ce am vazut mi-a bucurat sufletul.

Silent light este unul dintre cele mai delicate si misterioase filme pe care le-am vazut in ultima vreme. E o poveste simpla. de dragoste dintre un barbat casatorit si o femeie. nimic mai mult de atat, fara dialoguri inflorite, cadre lungi anuntate de la primul plan filmat in ralanti: un rasarit de soare . Vedem cum stelele se sting in noapte si cum cerul se inroseste treptat. E un film extrem de lent aproape ca nu se intampla nimic.

Stellet licht (asta e titlul original fiindca dialogurile sunt intr-un vechi dialect german fiindca totul se intampla intr-o comunitate de menoniti ) nu e intamplare in filmografia lui Carlos Reygadas. Tot ce a facut pana acum are ceva unic de care regizorii actuali se feresc fiindca tot ce e metafizic nu mai e la moda.

Nu cred ca filmul o sa ruleze in cinematografele romanesti. Poate fi downloadat de aici.

In incheiere Maxhumain, scurtmetrajul din '99 a lui
Carlos Reygadas.


Etichete: , , ,

sâmbătă, 16 august 2008
Videoclipuri nou-noute
Mogwai - BatCat

Etichete: ,