miercuri, 30 iulie 2008
Romania - Shangri-La

Fiecare visam ca intr-o dimineata sa plecam in lume in cautarea unui taram magic dar putin dintre noi ajung sa o faca. Sapte tineri romani vor pleca intr-o calatorie spre Shangri-La un loc ciudat si incarcat de spiritualitate care apare in romanul lui James Hilton "Orizont pierdut" .

Pe cei sapte ii va duce un microbuz vechi Volkswagen prin Serbia, Grecia, Bulgaria, Turcia, Iran, Afganistan, Pakistan, India si Nepal.Proiectul are ca scop realizarea unui film despre calatoria lor. Nu sunt niste amatori, regizoarea filmului este Mara Trifu studenta la UNATC, pe Florentin Ionita cu siguranta trebuie sa il stiti e Flore din celebru Duo Rusu si Flore. Daca nu stiati Flore absolvit Facultatea de Film, sectia Montaj si Sunet si va fi monteur si sunetist. Toma Velio este un director de imagine freelancer si Barbu Balasoi a filmat “O zi bună de plajă”, film castigător al premiului „Ursul de Aur” la Festivalul International de Film de la Berlin 2008. Pentru ca echipa sa fie completa de documentare se ocupa Ciprian Baciu, Andreea Livia Visan si Ariana Elena Vassopol.

Chiar daca vor merge cu vechi Volkswagen, acest proiect necesita bani, de aceea membrii echipajului sunt in cautarea sponsorizarilor. Mai multe informatii despre proiect gasiti pe blogul lor myshangrilafilm.wordpress.com.

sursa : dordeduca.ro

Nu stiu cati onasisi intra pe blogul meu dar daca aveti si voi bloguri puteti sprijini proiectul .
2 Comments:
Blogger cosmofever said...
Imi place foarte mult blogul tau! Foarte, foarte mult!

Blogger Pecta said...
multumesc :) pt incurajari

Trimiteți un comentariu