joi, 13 martie 2008
Skyphone - Avellaneda
Skyphone au fost totdeauna mai melodiosi decat colegii lor de label, Alog sau Supersilent. Pe noul lor album au pastrat aceeasi mixtura de instrumente acustice, secvente electronice si sunete inregistrate in natura. E o combinatie de care multe formatii actuale abuzeaza, dar putine dintre ele reusesc sa ajunga la ceva melodios care sa aiba o noima. Skyphone este exemplul fericit.



01. Skyphone - All Is Wood (Avellaneda 2008 @ Rune Grammofon)







02. Skyphone - Dream Tree Lemurs(Avellaneda 2008 @ Rune Grammofon)






4 Comments:
Anonymous Anonim said...
Ai încercat vreodată "Red Shift Swing" de Alog?... E mult mai melodic, dacă asta te încurajează, decât "Amateur".

...N-o să menţionez de alte chestii precum Deathprod, dar trebuie să menţionez de Svalastog. Albumul lui, "Woodwork", seamănă destul de bine cu albumele de la Skyphone. Recomand călduros albumul...

Blogger Pecta said...
Imi place Alog si cam tot ce scoate Rune G.

De Svalastog nu stiu, o sa caut cand ajung in Bucuresti.

Anonymous Anonim said...
Heh, se pot găsi la Bucureşti albume de la Rune Grammofon? (Eu majoritatea albumelor Rune Grammofon le-am primit de la un prieten foarte generos şi care a avut răbdarea să colecţioneze cam tot ce a scos label-ul)

By the way, caută recent lansatul Money Will Ruin Everything Vol. 2, se anunţă a fi foarte interesant...

Blogger Pecta said...
Acum 5-6 ani ECM era distribuitor Rune Grammofon asa ca teoretic erau sanse sa se gaseasca la magazinul de discuri de peste drum de drept fiindca ei erau distribuitori unici ECM pe Romania. Intre timp din cate stiu intelegerea a cazut intre ECM si Rune G. asa ca nu cred ca sunt sanse sa gasesti albumele acestui label in Romania.

Poate la Carturesti, dar sunt slabe sanse.

O sa caut albumul de care mi-ai spus.

Trimiteți un comentariu