sâmbătă, 8 martie 2008
Portishead - Third s-a scurs pe net, inainte de lansare

Portishead au fost zgarciti cu inregistrarile asa ca de fiecare data cand se anunta un nou album apareau si fake-urile. Prin 2000 puteai sa gasesti pe tarabele cu cd-uri ruso-bulgaresti ceva care purta numele Portishead dar de fapt era un album Mandalay.

Anii au trecut cd-urile piratate au disparut. La cateva zile de la momentul in care s-a anuntat ca Portishead vor scoate in aprilie "Third" a aparut pe intinsul net un album care se pare ca este chiar cel original. E posibil sa nu fie un material finisat complet in studio, dar in mare asta e soundul Portishead in 2008.

Third asta de pe net suna diferit fata de precedentele. Portishead au cam renuntat la scratch-urile fine si beaturile de hip-hop dar au pastrat melancolia si vocea tanguitoare a lui Beth Gibbons.

Portishead se misca acum pe alte teritorii (rock, krautrock, sintetizatoare din 70-80) acum si o face foarte bine. Albumul e superb si la fiecare ascultare imi place tot mai mult.


01. Portishead - The Rip (Third 2008 @ Island)







02. Portishead - Machine Gun (Third 2008 @ Island)






Etichete: , , ,

6 Comments:
Blogger iancu said...
Hehe mersi de pont, acum caut albumu :)

Btw, cum faci sa bagi melodiile pe blog? Ceva plug-in? Mersi.

Anonymous Anonim said...
tocmai l-am primit si eu, ia sa vedem despre ce e vorba

Blogger iancu said...
Suna f bine, sound evoluat, rafinat. Dar trebuie sa fii pregatit pt el :)

Blogger Pecta said...
nu sunt foarte sigur ca va iesi sub forma asta pe piata, e posibil sa mai fie finisate unele piese,

dar as prefera sa ramana asa imi place mult cum e acum

Blogger iancu said...
Da, s cateva piese ce par taiate, neterminate, cine stie ce cd intermediar avem noi. Oricum suna superb albumul, Machine Gun, Magic Doors, Plastic si Hunter imi plac cel mai mult.

Abia astept varianta finala :)

Anonymous Anonim said...
http://ucash.in/2a1d005

mai sus gasiti albumul, in caz ca se cauta, cat despre musica, hm... e okeiutz, oricum la ce muzica se scoate acum, nu cred ca puteau sa reintre in forta. Portishead as we know it, it;s long gone, totusi merita o auditie si cateva bookmarksuri pe piese.

Trimiteți un comentariu