miercuri, 25 iulie 2007
Anunt important pentru patrie

foto :william eggleston

Blogul asta, sau ce o fi, nici nu l-am inceput bine si o las mai moale cu el. Pana prin noiembrie cand o sa ma intorc, o sa functioneze pe regim de avarie fara prea multe cuvinte doar ceva muzica si uneori filmulete .

La toamna daca o sa mai traim pana atunci si nu vine sfarstul lumii poate o sa fie o lansare cu un nou design (fiindca asta trebuie sa recunosc te cam face sa te doara ochii, oricum a fost doar un test) si sper cu multe noutati

Pana atunci o animatie pe care am am vazut-o acum multi ani la Alternative, Targu-Mures -
Little wolf - nu merge pusa pe site asa ca o puteti vedea AICI direct de la sursa
luni, 9 iulie 2007
Boredoms si alti 77 de bateristi
Trupa japoneza Boredoms , cunoscuta pentru sonoritatea noise care o da rockului lor experimental a adunat pe 7.07.07. 77 de bateristi ( cam multi de 7, oare e o coincidenta?) si a tinut un concert in Brooklyn, NY. Cam asta a iesit:

Etichete:

Midaircondo - Serenades

Etichete:

duminică, 8 iulie 2007
Ce mai face vocalista de la Gus Gus
Gus Gus nu am mai ascultat de multisor dar am gasit-o pe vocalista lor, Hafdis Huld, intr-o serie de reclame pentru o racoaritoare de-ale islandezilor.
Etichete:

sâmbătă, 7 iulie 2007
William Basinski

William Basinski este un compozitor special al acestor ani. A inceput sa faca muzica din anii '70, si- a construit o vasta arhiva de sunete si doar in ultimii zece ani muzica lui a inceput sa iasa la suprafata.

Dupa parea mea umila, reuseste cel mai bine sa exprime melancoliila. benzile lui magnetice din arhiva au inceput sa se degradeze si chiar acest proces de dezintegrare devine parte importanta a muzicii.

Exista un film facut de el care are ca si coloana sonora prima parte din lucrarea lui The Disintegration Loops , A fost pe Youtube dar intre timp a fost retras. Sunt imagini filmate de la fereastra lui din Brookyn pe 11 septembrie 2001. Imaginea e aprope statica doar fumul care invaluie tot peisajul si muzica care treptat se dezintegreaza.William Basinski - The Disintegration Loops III


William Basinski - Melancholia

Etichete: ,

marți, 3 iulie 2007
Smashing Pumpkins - Zeitgeist

Dupa alte proiecte, dupa amenintari cu desfintarea formatiei Smashing Pumpkins, Billy Corgan se pare ca revine la ganduri mai bune si pe 10 iule va fi lansat al saptelea album , pe numele lui Zeitgeist. Pana atunci avem primul single : Tarantula

Cam aglomeratie mare in videoclipul asta. Din formula originala pare ca a mai ramas doar Jimmy Chamberlin reintors de la dezintoxicare.


Smashing Pumpkins - Tarantula

Etichete: , ,